Admatic Değerlendirme!

Admatic forum tarzı siteler için çok uygundur. ve adsense gibi hesapları olmayan ve adsense hesapları ban alanlar için çok uygun ama Adsense yerini dolduramaz adsense kulanıyorsanız bence kıymetini bilin ve legal içerikler sitenizde paylaşın.

Admatic 2 gün test ettim. ve hiç iyi bir para vermediğini aldım. bazı forum sitelerinde admatic çok abartılı bir şekilde anlatmışlar 1000 tıklamaya 1tl veriyor gibi. ama alta resimde gördüğünüz 6 bin küsür tıklamaya 0.28kuruş vermiş şaka gibi.
admatic reklam türlerine göre en iyi 300×250 ve 728×90 kulanıldığı PageSpeed Insights en az puan kaybedenler diğer reklam türleri çok puan kaybettiriyor.
bazı çok kazandığı söylenen Interstitial Ad (800×600) kullanıldığı zaman PageSpeed Insights 80 puan alan bir site 56puan’a düşüyor.
ama reklam içerikleri film sitelerinde gibi kalitesiz, müstehcen reklamlar gibi değil çok kaliteli bir reklam gösteri mi var ama iyi para kazandırmıyor.

Admatic Değerlendirme

5 replies on “Admatic Değerlendirme!”

  • Kardeşim burda Admatic kötülenmiş fakat ben de adaense kullaniyordum adsenseden aylik 700-800 cep harcliği çikariyordum. ama gel gör ki adsense sürekli bir bok çikariyordu ayrıca adsense tiklama bazli amk milletin gotunu yaliyorsun tiklasinlar diye resmen gozunu acip bekliyorsun 10 k hitli siten var diyelim bunlardan gunde 50 kisi ya tiklar ya tiklamaz çok dert iş. o yüzden sikerim adsenseyi. He admatic konusuna gelince admatic muazzam firma tehtit yok bisey yok takir takir kullan kullandiğin reklamlar çok önemli ben neden günlük 6 tl kazaniyorum amk site hitin çok önemli ayrica sectigin reklamlar çok önemli ben bu hitle adsenseden bazen 2 tl ile gunluk kapanis yapiyordum admatic ise en az 6 tl ile kapatiyorum. admatic en güzel yani gösterim bazli abi herkes reklama tiklamak zorunda degil ki gorunsun yeter kafasindaysan kesin olarak admatic kullan site hitin iyiyse adsenseden daha çok kazanicaksin emin ol.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir