GfK Türkiye Tüketici Paneli Araştırma Üyesi Olmak (İyi Yönü ve Kötü Yönleri)

[the_ad id=”9958″]

GfK Türkiye Tüketici Paneli Araştırma Üyesi Olmak (İyi Yönü ve Kötü Yönleri)
GfK Türkiye Tüketici Paneli Araştırma Üyesi Olmanın bence iyi yönünden çok kötü yönü var.
ama ilk önce iyi yönlerinden bahsedeceğim.
Günlük barkod ile bilgi girme işlemi çok kısa sürdüğü için 1 veya 5 dk alıyor.
Yılda iki Sefer çekiliş düzenleniyor . 10000 kişiden 600 kişiye araba ve diğer hediyeler veriliyor

iyi yönleri bu kadar çünkü bana göre tek iyi yönü çekiş.

barkod okuyucu devamlı kakılı kalmalı ama ona karşıllık verilen. yılda 2 defa 50 puan en kötü bir eşya puanı 600puan. Bu linkten eşyaların kaç puan alabildiğinize olduklarına bakabilirsiniz.
http://www.gfkpuan.com/c/188/elektronik

haftada 25 puan alıyorsunuz tabii en az 9 veya 10 ayda olunca birken puanlarınızla ancak  70Tl bir hediye alabiliyorsunuz.

Müşteri hizmetleri ilk konuşmadan sonra imkansız ben ilk kullamaya başladığım gün aradım konuş sonra bir çok  aradım hiç birinde ulaşamadım. sadece email yolu ile haberleştim.

Bu işe girmek istiyorsanız ilk önce lütfen yukarıda verdiğim linkten kaç puana ne eşya verdikleri yazıyor ve aynı sitede nasıl kaç puan kazanıyorsunuz yazıyor ikisini karşılaştırın sonra bu işe girin çünkü bana göre zaman kayıbı

10 replies on “GfK Türkiye Tüketici Paneli Araştırma Üyesi Olmak (İyi Yönü ve Kötü Yönleri)”

    • merhaba sitemizde kayıt sistemi sorunsuz çalışmakta. sizin yorumunuzdan sonra bir yeni üyelik test ettim. sorunsuz kayıt işlemi gerçekleşti. Mobil olarak kayıt gerçekleşmemektedir. kelime Doğrulama veya * işaretli yerlerden birini eksik girdiğiniz için kayıt gerçekleşmiyor olabilir.

  • Ben daha önce üye oldum ama tekrar aranmam gerekiyordu aranmadim simdilik panaliste ihtiyacımız yok gibi birşey söylemişlerdi ama ben tekrar üye olmak istiyorum nasıl üye olabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

    • merhaba ben bu hazı çok önceden hazırlamıştım aradan çok uzun zaman geç geçen günlerde araştırmıştım üyeliği kapatmışlar.

  • Ya ben üye oldumda cihaz gelmedi bana bi ilgilenirmisiniz çok istiyorum cihazimin gelmesini teşekkürler simdiden

  • puanlar az ve çoğu zaman geç yükleniyor,yığılma olduğunda ürün kalmıyor yani stoklar yetersiz.daha düzenli ve ciddiye alınabilecek puan ve düzen oturtulabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir