Sera Naylonu Nereden Alınır

[the_ad id=”9958″]

Sera Naylonu Nereden Alınır

Sera naylonu her yerden kolaylık alınmazsınız çünkü internet tohum almak gibi kolay değildir.
internet’de bir çok yerde satılıyor ama güvenilirli yok ve maliyet açısından fazla fiyat ödemek gerekiyor. bu iki sorun amatör ve hobi sera yetiştirmek isteyenlerin için pek olumlu değildir.
sera naylonları internet ilanlarını görmüşünüzdür. mesela 36 alık sera naylonunu 2TL’den diyelim
10×2 alacaksınız 40tl tutuyor ve artı olarak 10tl gibi kargo ücreti ve kapıda ödeme ile yapacağınız için 10 Tl kapıda ödeme bedeli toplam 10×2 sera naylonu 60 TL oluyor. bu ürünü satanlar internet satış yapamadıkları için kapıda ödeme ile gönderiyor.
3D satış yapmadıkları için hem güvenilir değildir.
ben uzun süre araştırma yaptım internet sadece bir tane site buldum isimi vermiyorum reklam olmasın diye O siteden kendime 10×2 sera naylonu sipariş verdim. bana gelmesi 10 günü buldu. ama özür anlamında herhalde kargo ücreti ödemedim. Ankara’da ağırlıkla Polatlı’da satılıyor ve birde Ostimde bir firma satıyor. Ben  Ostimde ki Sera naylonu satan firmayı bir çok kes aradım hep meşgul gözüküyordu.
İstanbul yaşayanlar için bu sera naylonları genelde istanbuldan geliyor. İstanbul ‘da Sera naylonu üretiyorlar zaten bir çok firma istanbul’dan sanayi bölgesine yakın bölgede var.

Aldığım internet sitesini isimi hatırlarsam buraya ekleyeceğim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir