Reklam ver

Plant-Home geliştirme için reklam almaktayız. ve karşılıklı reklam vermektedir. Sitemizde İllegal Dizi, Film, Oyun vb. Gdo’lu ürünler ve tüketici için zararlı olan ürün pazarlayan websitelerin reklamını alınmamaktadır.. Bunların dışında bütün reklamları kabul etmektedir.

Zaman içerisinde sitemizin teması devamlı değişmektedir. ama reklam yayınlanacağı yer sabittir.

reklam-ver

 

REKLAM ALANI-1 Fiyat: — (Sağda Üstte)

REKLAM ALANI-2 Fiyat: — (Sağda Ortada)

REKLAM ALANI-3 Fiyat: — (Sağda Altta)

REKLAM ALANI-4 Fiyat: — (En üst Başlık yerinde)

Yazı İçi Reklam Alanı Fiyat: — (Yazı içinde)

Reklam boyutları resimde yer almaktadır. fiyatlar 2015 – 2017 başlarına kadar diğer siteler gibi yüksek değil tersine düşük tutulmuştur.

Ödemeler a bankalardan yapılan havale ile kabul edilmektedir. Yukarıda fiyatlar yer almamaktadır vbe aylık yayınlanacak reklam fiyatları için iletişim formundan bilgi alabilirsiniz.

Reklam içerinde yer alan reklamın resim boyu sıkıştırılmış olması (küçük) olması çok önemlidir.

Ağustos ayından itibaren sitemizin karşılık reklam verme, google, facebook vb sitelerde reklamları yer alacaktır.

sitemizde ziyaretçi kitlesi film sitesi vb siteler gibi değil kaliteli bir kitledir. o nedenle sitemizde yayınlanacak reklamlar illegal siteler reklamları vb. alınmamaktadır. içeriğimizle benzerlik taşıyan sitelere karşılık reklam verme kabul edilmekte ve alınmaktadır.

Daha detaylı bilgi almak için, Reklam vermek veya karşılık reklam vermek isteyenler İletişim‘den Mesaj gönderek veya Facebook Sayfa Üzerinden Mesaj göndere bilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir